• Ве молиме префрлете го вкупниот износ на следната банкарска сметка. По плаќањето на фактурата, стоката ќе ви биде испратена. Sparkasse Hochsauerland, IBAN DE91 4165 1770 0000 0456 82 BIC WELADED1HSL

  • Плати со PayPal.

  • Платете со вашата кредитна картичка.