DASCOM Ribbon Black 20 милиони

44,95 

Лента црна 20M

Време на испорака: DE: околу 1-3 работни дена

достапен

Споредба
Содржина 4010477624711 Категории: ,

Beschreibung

F/ T2265+ / La650+

дополнителни информации

Тежина 0,36 кг
Големина × × 0,49 0,13 0,05 см

Marke

ДАСКОМ