Понуда!

STARTECH двоен видео USB 3.0 приклучок за лаптоп

144,32 

Двоен видео приклучок за лаптоп USB 3.0

Време на испорака: DE: околу 1-3 работни дена

достапен

Споредба
Содржина 0065030851299 Категории: ,

Beschreibung

Двоен видео приклучок за лаптоп USB 3.0

дополнителни информации

Тежина 0,88 кг
Големина × × 0,3 0,2 0,07 см

Marke

СТАРТЕХ