TRENDNET Внатрешно/надворешно 4mp H.265 Poe

125,04 

Внатрешно/надворешно 4mp H.265 Poe

Време на испорака: DE: околу 1-3 работни дена

Не е достапно

Споредба
Содржина 0710931111446 Категории: ,

Beschreibung

Мрежна камера IR Bullet

дополнителни информации

Тежина 0,50 кг
Големина × × 0,22 0,12 0,12 см

Marke

ТРЕНДНЕТ