ZOTAC Gf Gt 730 Zone Edition

155,15 

Gf Gt 730 Zone Edition

Време на испорака: DE: околу 1-3 работни дена

достапен

Споредба
Содржина 4895173605352 Категории: ,

Beschreibung

4gb Gddr3 Hdmi Dvi Vga 1600mhz

дополнителни информации

Тежина 0,44 кг
Големина × × 0,26 0,17 0,06 см

Marke

ZOTAC