Angebot!

DATALOGJIK Quickscan Qd2430 2d Imag

133,77 

Imazhi 2430d i skanimit të shpejtë Qd2

Koha e dorëzimit: DE: përafërsisht 1-3 ditë pune

në dispozicion

krahasim
Numri i artikullit: 0243011856920 Temat: ,

Beschreibung

Kabllo dhe pajisje të bardha USB në bazë

informacion shtese

Peshë 0,83 kg
Madhësi 0,23 × × 0,21 0,09 cm

Marke

DATALOGJIK