1) Informacione për mbledhjen e të dhënave personale dhe detajet e kontaktit të personit përgjegjës

1.1 Ne jemi të kënaqur që ju po vizitoni faqen tonë të internetit dhe ju falënderojmë për interesin tuaj. Në vijim ne do t'ju informojmë në lidhje me trajtimin e të dhënave tuaja personale kur përdorni faqen tonë të internetit. Të dhënat personale janë të gjitha të dhënat me të cilat ju mund të identifikoheni personalisht.

1.2 Personi përgjegjës për përpunimin e të dhënave në këtë uebfaqe brenda kuptimit të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) është BCS UG (me përgjegjësi të kufizuar), Andreasstrasse 5, 59929 Brilon, Gjermani, Tel.: + 49- (0) 2961 / 91091-0, Faksi: +49 - (0) 2961 / 91091-99, email: sales@bcs-computer.com. Personi përgjegjës për përpunimin e të dhënave personale është personi fizik ose juridik i cili vetëm ose së bashku me të tjerët vendos për qëllimet dhe mënyrat e përpunimit të të dhënave personale.

1.3 Për arsye sigurie dhe për të mbrojtur transmetimin e të dhënave personale dhe përmbajtjes tjetër konfidenciale (p.sh. urdhërat ose pyetjet tek personi përgjegjës), kjo faqe në internet përdor një SSL ose. Kriptimi i TLS. Ju mund të njihni një lidhje të koduar nga vargu i karakterit "https: //" dhe simboli i bllokimit në vijën e shfletuesit tuaj.

2) mbledhjen e të dhënave, kur vizituar faqen tonë

Në përdorimin thjesht informative e faqen tonë të internetit, kështu që nëse ju nuk regjistroheni ose ndryshe na japin me informacionin që ne mbledhim vetëm (të ashtuquajturat. "Server logs") të dhëna të tilla të transmetuara nga shfletuesin tuaj në serverin tonë. Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mbledhim informacionin e mëposhtëm që është teknikisht e nevojshme për ne që të shfaqim faqen e internetit:

 • Faqja jonë e vizituar
 • Data dhe koha në kohën e hyrjes
 • Sasia e të dhënave të dërguara në bytes
 • Burimi / referenca nga e cila erdhët në faqe
 • Shfletuesi i përdorur
 • Sistemi operativ i përdorur
 • Adresa IP e përdorur (ndoshta në formë anonime)

Përpunimi kryhet në përputhje me nenin 6 para 1 lit. f DSGVO bazuar në interesin tonë legjitim për përmirësimin e stabilitetit dhe funksionalitetit të faqes sonë të internetit. Një transferim ose përdorim tjetër i të dhënave nuk ndodh. Megjithatë, ne rezervojmë të drejtën për të kontrolluar retrospektivisht logfiles server nëse dëshmi konkrete tregojnë për përdorim të paligjshëm.

3)

Për ta bërë vizitat në faqen tonë të internetit tërheqëse dhe për të mundësuar përdorimin e funksioneve të caktuara, ne përdorim të ashtuquajturat cookie në faqe të ndryshme. Këto janë skedarë të vegjël me tekst, të cilat ruhen në pajisjen tuaj. Disa nga cookies që përdorim fshihen pas përfundimit të seancës së shfletuesit, d.m.th. pasi të mbyllni shfletuesin tuaj (të ashtuquajturat cookie të sesionit). Cookie të tjerë mbeten në pajisjen tuaj dhe ju lejojnë të njohni shfletuesin tuaj herën tjetër kur ta vizitoni (të ashtuquajturat cookie të vazhdueshme). Nëse cookies janë vendosur, ata mbledhin dhe përpunojnë informacione specifike të përdoruesit, të tilla si të dhënat e shfletuesit dhe vendndodhjen, si dhe vlerat e adresave IP, në një masë individuale. Cookies e vazhdueshme fshihen automatikisht pas një periudhe të caktuar, e cila mund të ndryshojë në varësi të cookie-t. Kohëzgjatja e secilës ruajtje të cookie-ve mund të gjendet në përmbledhjen e cilësimeve të cookie-ve të shfletuesit tuaj të internetit.

Disa nga cookies përdoren për të thjeshtuar procesin e rendit duke ruajtur cilësimet (p.sh. duke kujtuar përmbajtjen e një karroce virtuale për një vizitë të mëvonshme në faqen e internetit). Nëse të dhënat personale përpunohen gjithashtu nga cookie-t individuale që ne përdorim, përpunimi kryhet në përputhje me Nenin 6 Paragrafi 1 lit. b) GDPR qoftë për të zbatuar kontratën, në përputhje me Nenin 6 Paragrafi 1 lit. një GDPR në rastin e një pëlqimi të dhënë ose sipas Nenit 6 Paragrafi 1 lit. f GDPR për të mbrojtur interesat tona legjitime në funksionalitetin më të mirë të mundshëm të uebfaqes dhe një dizajn miqësor dhe efektiv të vizitës së faqes.

Ju lutem vini re se ju mund të vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që ju të informoheni për vendosjen e cookies dhe të vendosni individualisht për pranimin e tyre ose mund të përjashtoni pranimin e cookies për raste të veçanta ose në përgjithësi. Çdo shfletues ndryshon në mënyrën se si menaxhon cilësimet e cookie-t. Kjo përshkruhet në menynë e Ndihmës të çdo shfletuesi, i cili shpjegon se si të ndryshoni parametrat e cookie-t tuaj. Këto mund të gjenden për shfletuesin përkatës nën lidhjet e mëposhtme:

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/en/kb/cookies-allow-and-dispose
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=de&hlrm=en
Safari: https://support.apple.com/en-us/guide/safari/sfri11471/mac
Opera: https://help.opera.com/latest/web-preferences/#cookies

Ju lutem vini re se nëse nuk pranoni cookies, funksionaliteti i faqes sonë të internetit mund të jetë i kufizuar.

4) na kontaktoni

Kur na kontaktoni (p.sh. duke përdorur formularin e kontaktit ose postën elektronike), të dhënat personale mblidhen. Cilat të dhëna mblidhen kur përdoret një formë kontakti mund të shihet nga forma përkatëse e kontaktit. Këto të dhëna ruhen dhe përdoren ekskluzivisht për qëllimin e përgjigjes në kërkesën tuaj ose për vendosjen e kontaktit dhe administratës teknike përkatëse. Baza ligjore për përpunimin e këtyre të dhënave është interesi ynë legjitim për t'iu përgjigjur kërkesës tuaj në përputhje me Artin 6 Paragrafi 1 lit.f GDPR. Nëse kontakti juaj ka për qëllim lidhjen e një kontrate, baza ligjore shtesë për përpunimin është neni 6 (1) (b) GDPR. Të dhënat tuaja do të fshihen pasi kërkesa juaj të jetë përpunuar. Ky është rasti nëse mund të nxirret nga rrethanat që çështja në fjalë është sqaruar përfundimisht dhe me kusht që të mos ketë kërkesa ligjore për mbajtje.

5) Përpunimi i të dhënave kur hapni një llogari të klientit dhe për përpunimin e kontratës

Sipas Nenit 6 Paragrafi 1 lit. b. GDPR, të dhënat personale do të vazhdojnë të mblidhen dhe përpunohen nëse na i jepni për ekzekutimin e një kontrate ose kur hapni një llogari të klientit. Cilat të dhëna janë mbledhur mund të shihen nga format përkatëse të hyrjes. Fshirja e llogarisë tuaj të klientit është e mundur në çdo kohë dhe mund të bëhet duke dërguar një mesazh në adresën e mësipërme të personit përgjegjës. Ne ruajmë dhe përdorim të dhënat që ju ofroni për përpunimin e kontratës. Pas përfundimit të kontratës ose fshirjes së llogarisë tuaj të klientit, të dhënat tuaja do të bllokohen duke marrë parasysh periudhat e mbajtjes së ligjit tatimor dhe tregtar dhe do të fshihen pas skadimit të këtyre afateve, përveç nëse ju keni pëlqyer shprehimisht të përdorni më tej të dhënat tuaja ose një përdorim të mëtejshëm të lejuar ligjërisht nga ana jonë është e rezervuar ishte.

6) Përdorimi i të dhënave të klientit për reklamim të drejtpërdrejtë

6.1 Anmeldung zu unserem E-Mail-Newsletter

Nëse jeni të abonuar në buletinin tonë të e-mailit, ne do t'ju dërgojmë informata të rregullta rreth ofertave tona. Informacioni i detyrueshëm për dërgimin e buletinit është vetëm e-mail adresa juaj. Specifikimi i të dhënave të mëtejshme është vullnetar dhe do të përdoret për t'ju drejtuar personalisht. Për dërgimin e buletinit ne përdorim të ashtuquajturin procedurë të dyfishtë të zgjedhjes. Kjo do të thotë se ne do t'ju dërgojmë vetëm një buletin informativ me e-mail, nëse na keni konfirmuar në mënyrë eksplicite që pranoni të merrni buletinin. Ne pastaj do t'ju dërgojmë një email konfirmimi që ju kërkon të konfirmoni duke klikuar në një lidhje që dëshironi të merrni buletinin në të ardhmen.

Mit der Aktivierung des Bestätigungslinks erteilen Sie uns Ihre Einwilligung für die Nutzung Ihrer Personenbezogenen Daten gemäß Art. 6 Abs. 1 lit. një DSGVO. Bei der Anmeldung zum Newsletter për Internet Service Provider (ISP) eingetragene IP adresën tuaj të datëlindjes dhe të dhënat e lëshimit të email-it, për të dërguar emailin tuaj në adresën e emailit në adresën e emailit. Ju lutemi klikoni këtu për të hyrë në rezultatet e kërkimit Më të vlerësuarat Zbulim për të drejtën sekretarisë Zbuloni më shumë rreth gazetave në internet. Ju lutem mos harroni, kur ju lexoni këtë. Lidhje Newsletter im ose në qoftë se ju nuk jeni në kërkim të një gjeni të ardhurash të verës. Nach erfolgter Abmeldung wird Ihre E-Mailadresse unverzüglich in unserem Newsletter-Verteiler gelöscht, soweit Të gjitha të drejtat janë të rezervuara për një kohë,

6.2 Dërgimi i gazetës përmes postës së shpejtë

Dërgesa e e-mail gazetën tonë nëpërmjet shërbimit teknik rapidmail GmbH, Augustinerplatz 2, 79098 Freiburg ( "postë të shpejtë") për të cilat ne ndajmë informacionin tuaj dhënë në Newsletter. Ky transferim është bërë në përputhje me nenin 6 para 1 lit. f DSGVO dhe shërben interesin tonë legjitime në përdorimin e reklamave efektive të sistemit, të sigurt dhe user-friendly newsletter. Informacioni që keni hyrë në për të dhënat e referencës Qëllimi Newsletter (p.sh. adresa email) është i ruajtur në serverat e rapidmail në Gjermani.

quickmail përdor këtë informacion për dërgimin dhe vlerësimin statistikor të buletinit në emër tonë. Për vlerësimin, e-mailet e dërguara përfshijnë të ashtuquajturat "beacons web" ose "pixel tracking", të cilat përfaqësojnë skedarë imazhesh me një pixel që janë ruajtur në faqen tonë të internetit. Kjo do të përcaktojë nëse një mesazh gazetash është hapur dhe cilat lidhje mund të jenë klikuar. Me ndihmën e të ashtuquajturit ndjekja e konvertimit, mund të analizohet gjithashtu nëse një veprim i paracaktuar (p.sh. blerja e një produkti në faqen tonë të internetit) ka ndodhur pas klikimit në lidhjen në gazetën. Përveç kësaj, mblidhen informacione teknike (p.sh. kohën e rikthimit, adresën IP, llojin e shfletuesit dhe sistemin operativ). Të dhënat mblidhen ekskluzivisht pseudonimi dhe nuk janë të lidhura me të dhënat tuaja të tjera personale, një referencë e drejtpërdrejtë personale është e përjashtuar. Këto të dhëna janë vetëm për analizat statistikore të fushatave të gazetave. Rezultatet e këtyre analizave mund të përdoren për të përshtatur më mirë gazetat e ardhshme në interesat e marrësve.

Nëse dëshironi të kundërshtoni analizën e të dhënave për qëllime të vlerësimit statistikor, ju duhet të çabonoheni nga buletini.

Ne kemi lidhur një kontratë të përpunimit të kontratës me quickmail, në të cilën bëjmë fastmail për të mbrojtur të dhënat e klientëve tanë dhe jo për t'i kaluar ato tek palët e treta.

Ju mund të lexoni më shumë për privatësinë e quickmail në deklaratën e privatësisë së rapidmail: https://www.rapidmail.de/datenschutz

7) përpunimin e të dhënave për përpunimin e rendit

7.1 Për të përpunuar porosinë tuaj, ne punojmë së bashku me ofruesit e shërbimeve të mëposhtëm të cilët na mbështesin tërësisht ose pjesërisht në ekzekutimin e kontratave të lidhura. Disa të dhëna personale u transmetohen këtyre ofruesve të shërbimeve në përputhje me informacionin e mëposhtëm.

Të dhënat personale të mbledhura nga ne do t'i kalojnë kompanisë së transportit të ngarkuar me shpërndarjen për aq sa kjo është e nevojshme për dërgimin e mallrave. Ne i kalojmë të dhënat tuaja të pagesës tek institucioni i kredisë i porositur si pjesë e përpunimit të pagesës, nëse kjo është e nevojshme për përpunimin e pagesës. Nëse përdoren ofruesit e shërbimeve të pagesave, ne do t'ju informojmë në mënyrë të qartë më poshtë. Baza ligjore për transferimin e të dhënave është neni 6 Paragrafi 1 lit. b. GDPR.

7.2 Përdorimi i ofruesve të shërbimeve të pagesave (shërbime të pagesave)

- Klarna
Nëse zgjidhet një shërbim pagese Klarna, pagesa do të përpunohet nga Klarna Bank AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stokholm, Suedi (këtu e tutje "Klarna"). Për të mundësuar përpunimin e pagesës, të dhënat tuaja personale (emri dhe mbiemri, rruga, numri i shtëpisë, kodi zip, qyteti, gjinia, adresa e postës elektronike, numri i telefonit dhe adresa IP) si dhe të dhënat në lidhje me porosinë (p.sh. shuma e faturës, artikulli, lloji i dorëzimit) të kaluara në Klarna për qëllimin e kontrollit të identitetit dhe aftësisë së kreditit, me kusht që të jeni këtu në përputhje me Art. një DSGVO shprehimisht ka dhënë pëlqimin gjatë procesit të porositjes. Ju mund të shihni këtu në cilat agjenci kredie të dhënat tuaja mund të përcillen:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/credit_rating_agencies
Raporti i kredisë mund të përmbajë vlera të probabilitetit (të ashtuquajturat vlera të pikëve). Për aq sa vlerat e pikëve përfshihen në rezultatin e raportit të kredisë, ato bazohen në një procedurë të njohur shkencërisht matematikore-statistikore. Llogaritja e vlerave të pikëve përfshin, por nuk kufizohet në, të dhëna të adresës. Klarna përdor informacionin e marrë në lidhje me probabilitetin statistikor të një pagese të papaguar për një vendim të ekuilibruar për krijimin, zbatimin ose përfundimin e marrëdhënies kontraktuale.
Ju mund të revokoni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke i dërguar një mesazh personit përgjegjës për përpunimin e të dhënave ose Klarna. Sidoqoftë, Klarna mund të ketë ende të drejtë të përpunojë të dhënat tuaja personale nëse kjo është e nevojshme për përpunimin e pagesës kontraktuale.
Informacioni juaj personal përpunohet në përputhje me rregulloret në fuqi për mbrojtjen e të dhënave dhe në përputhje me informacionin në rregulloret e mbrojtjes së të dhënave të Klarna për subjektet e të dhënave me bazë në Gjermani https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_de/privacy
ose për subjektet e të dhënave me qendër në Austri https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/de_at/privacy
trajtohen.
- Mikropagimi
Nëse vendosni për një mënyrë pagese të ofruar nga ofruesi i shërbimit të pagesës "Micropayment", pagesa do të përpunohet nga Micropayment GmbH, Scharnweberstraße 69, 12587 Berlin, të cilit do të marrim informacionin që ju keni dhënë gjatë procesit të porositjes së bashku me informacionin në lidhje me porosia juaj në përputhje me nenin 6 paragrafi 1 lit.b GDPR. Të dhënat tuaja transmetohen ekskluzivisht për qëllimin e përpunimit të pagesave me ofruesin e shërbimit të pagesës Micropayment dhe vetëm për aq sa është e nevojshme për këtë.
- Paypal
Kur paguani përmes PayPal, kartë krediti përmes PayPal, debitim direkt përmes PayPal ose - nëse ofrohet - "blerje në llogari" ose "pagesë me këste" përmes PayPal, ne i japim të dhënat tuaja të pagesës PayPal (Europe) Sarl et Cie, SCA, 22 - 24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (në tekstin e mëtejmë: PayPal), vazhdoni. Transferimi bëhet në përputhje me Artin 6 Para 1 lit. b GDPR dhe vetëm për aq sa kjo është e nevojshme për përpunimin e pagesave.
PayPal rezervon të drejtën për të kryer një kontroll kredie për kartën e kreditit të mënyrave të pagesës nëpërmjet PayPal, debitim direkt nëpërmjet PayPal ose - nëse ofrohet - "blerje me llogari" ose "pagesë me këste" nëpërmjet PayPal. Për këtë qëllim, të dhënat tuaja të pagesës mund t'u kalohen agjencive të kreditit në përputhje me Nenin 6 (1) (f) GDPR në bazë të interesit legjitim të PayPal në përcaktimin e aftësisë paguese. PayPal përdor rezultatin e kontrollit të kredisë në lidhje me probabilitetin statistikor të mospagesës për të vendosur nëse do të ofrojë mënyrën përkatëse të pagesës. Raporti i kredisë mund të përmbajë vlera të probabilitetit (të ashtuquajturat vlera të rezultateve). Për sa i përket vlerave të rezultateve të përfshira në rezultatin e raportit të kredisë, ato bazohen në një proces matematiko-statistikor të njohur shkencërisht. Ndër të tjera, por jo ekskluzivisht, të dhënat e adresës përfshihen në llogaritjen e vlerave të pikëve. Informacione të mëtejshme për mbrojtjen e të dhënave, duke përfshirë informacionin mbi agjencitë e kreditit të përdorura, mund të gjenden në deklaratën e mbrojtjes së të dhënave të PayPal: https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full
Ju mund të kundërshtoni këtë përpunim të të dhënave tuaja në çdo kohë duke dërguar një mesazh në PayPal. Sidoqoftë, PayPal mund të jetë akoma i autorizuar të përpunojë të dhënat tuaja personale nëse kjo është e nevojshme për përpunimin e pagesës kontraktuale.

8) Përdorimi i një sistemi chat të drejtpërdrejtë

LiveZilla (LiveZilla GmbH)
Kjo faqe në internet përdor teknologji nga LiveZilla GmbH, Ekkehardstraße 10, 78224 Singen (www.livezilla.net/home/en/) për të gjeneruar të dhëna anonime për qëllime të analizës në internet dhe për të operuar sistemin e bisedave të drejtpërdrejta, i cili përdoret për t'iu përgjigjur mbështetjes së drejtpërdrejtë - Kërkimet përdoren, mblidhen dhe ruhen. Profilet e përdorimit mund të krijohen nga këto të dhëna anonime me një pseudonim. Mund të përdoren cookies. Cookies janë skedarë të vegjël me tekst që ruhen lokalisht në memorien e shfletuesit të internetit të vizitorëve. Cookies mundësojnë njohjen e shfletuesit të Internetit. Nëse informacioni i mbledhur në këtë mënyrë ka të bëjë me një person, ai përpunohet në përputhje me Nenin 6 (1) (f) GDPR në bazë të interesit tonë të ligjshëm në shërbimin efektiv të klientit dhe analizës statistikore të sjelljes së përdoruesit për qëllime optimizimi.
Të dhënat e mbledhura me teknologjitë LiveZilla nuk do të përdoren për të identifikuar personalisht vizitorin në këtë faqe në internet dhe nuk do të bashkohen me të dhëna personale në lidhje me bartësin e pseudonimit pa pëlqimin e dhënë veçmas të personit në fjalë. Në mënyrë që të shmangni ruajtjen e cookies të LiveZilla, mund të vendosni shfletuesin tuaj të Internetit në mënyrë që cookies të mos mund të ruhen më në kompjuterin tuaj në të ardhmen ose cookies që janë ruajtur tashmë të fshihen. Çaktivizimi i të gjithë cookies mund të nënkuptojë se disa funksione në faqen tonë të internetit nuk mund të kryhen më. Ju mund të kundërshtoni mbledhjen dhe ruajtjen e të dhënave për qëllim të krijimit të një profili përdoruesi të pseudonizuar në çdo kohë me efekt për të ardhmen duke na dërguar kundërshtimin tuaj jozyrtarisht me e-mail në adresën e postës elektronike të dhënë në ngulit.

9) të të drejtave të personit në fjalë

9.1 Das geltende Datenschutzrecht gewährt Ihnen gegenüber dem Verantwortlichen hinsichtlich der Verarbeitung Ihrer personenbezogenen Daten umfassende Betroffenenrechte (Auskunfts und Interventionsrechte), über die wir Sie nachstehend informieren:

 • Drejtë sipas nenit 15 DSGVO. Ata kanë në mënyrë të veçantë të drejtën në informacion në lidhje me të përpunuara nga ne qëllimet tuaja personale të përpunimit të të dhënave, kategoritë e të dhënave personale të përpunuara, marrësit ose kategoritë e marrësve, të cilëve të dhënat tuaja është bërë e ditur, ose janë të planifikuara jeta e ruajtjes ose kriteret për përcaktimin e periudhës së vlefshmërisë, ekzistenca e një të drejte për të korrigjuar, fshini ose kufizojnë objektin e përpunimit për përpunimin, ankesë me një trup rregullator, burimi i informacionit tuaj, nëse ajo nuk ishin të mbledhura nga ne nga ju, ekzistenca e një vendimmarrje të automatizuar, duke përfshirë profilizimin dhe informacion ndoshta kuptimplotë në lidhje me logjikën e përfshirë dhe ju fushës në fjalë dhe ndikimin e dëshiruar e përpunimit të tilla, si dhe të drejtën tuaj në informacion, i cili garanton në pajtim me Art. 46 DSGVO në Weiterlei të dhënat tuaja në vendet e treta;
 • E drejta për korrigjim sipas nenit 16 DSGVO: Ju keni të drejtë korrigjimi të menjëhershëm të të dhënave të pasakta në lidhje me ju dhe / ose përfundimin e të dhënave tuaja të paplota të ruajtura nga ne;
 • E drejta për të fshirë sipas Nenit 17 DSGVO. Ju keni të drejtë për të fshirë të dhënat tuaja personale, nëse kërkesat e nenit 17 1 paragrafi të kërkojë DSGVO ... Megjithatë, kjo e drejtë nuk ekziston në mënyrë të veçantë, kur përpunimi të ushtrojnë të drejtën e tyre për lirinë e shprehjes dhe informimit, për të përmbushur një detyrim ligjor, për arsye të interesit publik ose për themelimin, ushtrimin ose mbrojtjen e kërkesave ligjore është e nevojshme;
 • E drejta për kufizimin e përpunimit, në përputhje me nenin 18 DSGVO. Ju duhet të kërkojnë kufizimin e përpunimin e të dhënave tuaja personale për aq kohë sa kontestuar ju të korrigjuar të dhënat tuaja do të kontrollohen kur të refuzojnë një fshirje të të dhënave tuaja për shkak të përpunimit të të dhënave të pahijshme dhe në vend të drejtën kufizimin e përpunimit të kërkesës tuaj të të dhënave, në qoftë se keni nevojë për të dhënat tuaja për themelimin, ushtrimin ose mbrojtjen e kërkesave ligjore, pasi ne nuk ka më nevojë apo se të dhënat për qëllimin e arritjes në qoftë se ju keni paraqitur një kundërshtim për shkak të situatës tuaj të veçantë, ndërkohë që ende nuk është e sigurt nëse legjitime ynë Arsyet mbizotërojnë;
 • E drejta për informacion sipas nenit 19 DSGVO. A keni pasur të drejtë për korrigjimi, zhdukjeje apo kufizimin e përpunimit në krahasim me pretendimet përgjegjëse që ai është i detyruar për të gjithë marrësve, të cilëve të dhënat personale në lidhje me të janë ekspozuar, këtë ndreqjen ose fshirjen e të dhënave ose njoftojë kufizimin e përpunimit, përveç rasteve kur kjo është e pamundur, ose do të përfshijë përpjekje joproporcionale. Ju keni të drejtë të informoheni për këta marrës.
 • E drejta për transportueshmëri dhënat nga neni 20 DSGVO: Ju duhet të merrni në një format të strukturuar, të qëndrueshme dhe maschinenlesebaren ose për të kërkuar transferimin në një tjetër pagesë, nëse kjo është teknikisht e realizueshme, e drejta për të ditur të dhënat tuaja personale që ju na kanë dhënë ;.
 • . 7 DSGVO drejta për revokimin e pëlqimit sipas nenit 3 para. Ju gjithmonë duhet të revokojë për të ardhmen e një të drejtë herë të dhënë pëlqimin për përpunimin e të dhënave. Në rast të anulimit ne do të fshijë të dhënat përkatëse menjëherë, përveç nëse përpunimi i mëtejshëm nuk mund të bazohet në një bazë ligjore për përpunim pëlqimin-free. Me tërheqjen e pëlqimit ligjshmërinë e deri në revokimin ka ndodhur për shkak të procesit të pëlqimit nuk është prekur;
 • E drejta për të paraqitur një ankesë në përputhje me Art. 77 GDPR: Nëse jeni i mendimit se përpunimi i të dhënave personale në lidhje me ju shkel GDPR, ju keni të drejtë të paraqisni një ankesë pranë një autoriteti mbikëqyrës, veçanërisht në, pa paragjykuar ndonjë mjet tjetër administrativ ose gjyqësor Shteti anëtar i vendbanimit tuaj, vendi juaj i punës ose vendi i shkeljes së pretenduar.

9.2 WIDERSPRUCHSRECHT

NESE NE NË NJË konsiderata INTERESIT të dhënat tuaja personale për shkak të interesit tonë themelor në procesin e, ju keni të drejtë në ndonjë afat, për arsye të që dalin nga gjendja e tyre e dukshme KUNDËR KONFLIKTIT përpunimit me fuqi për Ankesa ardhmen.
BËJE E drejta e përdorimit, kemi të ndaluar përpunimin e të dhënave Të dhënat. Një DALJA mbetet tjetër veç se të ruajtura KUR NE MBROJTJE TË DETYRUESHËM denjë Shkaqet PËR PËRPUNIMIN mund të provojë të interesave të tyre, të drejtat themelore dhe liritë e peshon, ose nëse përpunimin e zbatimit, ushtrimin ose mbrojtjen e kërkesave ligjore shërben.

JANE të dhënat tuaja personale të përpunuara nga ne për të drejtpërdrejtë mail për të vepruar kanë të drejtë që në çdo kohë kundër opozitës të për përpunimin e të SUBJEKTIT TË DHËNAVE PERSONALE përfunduar për Qëllimet e apelit TILLË REKLAMA. JU MUND TË VËRTETOJË TË DREJTAT E PËRFSHIRË SI KUJT.

PËRDORNI DREJTËN E VLEFSHMËRISË SË KËSAJTJES, JEMI PËRFUNDIMIN E PËRPUNIMIT TË TË DHËNAVE TË INTERESUARA PËR PRANIM TË DREJTPËRDREJTË.

10) Kohëzgjatja e ruajtjes së të dhënave personale

Gjatësia e mbajtjes së të dhënave personale të matura në bazë të bazës përkatëse ligjore, qëllimi i përpunimit dhe - kur është e aplikueshme - bazuar edhe në periudhën e mbajtjes ligjor (për periudha shembull, tregtia dhe mbajtjes taksave).

Në përpunimin e të dhënave personale bazuar në një pëlqim të qartë në përputhje me nenin 6 para 1 lit. një DSGVO, këto të dhëna ruhen derisa personi të tërheqë pëlqimin e tij.

Ka periudha ligjore e mbajtjes për të dhëna që veprimi juridik nën apo veprimi juridik detyrime të ngjashme në bazë të Art. 6 para. 1 lit. b DSGVO të përpunohen, këto të dhëna janë fshirë në mënyrë rutinore, pas skadimit të periudhës së mbajtjes, me kusht që ata nuk janë më për të përmbushur të kontratës ose kontratë negociatat e nevojshme dhe / ose vazhdon pjesa jonë ka interes të ligjshëm në ruajtje të mëtejshme.

Në përpunimin e të dhënave personale në bazë të nenit 6 para 1 lit. f DSGVO Këto të dhëna ruhen deri sa personi në fjalë është e drejta e tij në bazë të Art. 21 para. 1 DSGVO, nëse ne mund të provojë arsyet bindëse legjitime për përpunimin e cila më të mëdha se interesat, të drejtat dhe liritë e subjektit të të dhënave, ose përpunimi shërben për pohimin, ushtrimin ose mbrojtjen e kërkesave ligjore.

Në përpunimin e të dhënave personale me qëllim të reklamimit të drejtpërdrejtë në bazë të nenit 6 para 1 lit. f DSGVO këto të dhëna do të ruhen derisa personi në fjalë të ushtrojë të drejtën e tij për kundërshtim sipas nenit 21 para 2 DSGVO.

Përderisa informacione të tjera në këtë deklaratë të situatave të veçanta të përpunimit të ndryshe, të dhënat e ruajtura personale do të fshihen nga rruga, kur ata nuk janë më të nevojshme për qëllimet për të cilat ato janë grumbulluar ose përpunuar në asnjë mënyrë.

© Firma e së drejtës së ligjit